Sposób przygotowania

Oliwę z oliwek łączymy z czosnkiem a czosnek pokroić w cienkie plasterki i dalej łączymy z gałązkami rozmarynu , czuszką i skórką cytrynową . Oliwki odlewamy z zalewy w której zostały zakonserwowane i takimi oliwami zalewamy oliwki i przechowujemy w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam, muszę zrobić w najbliższym czasie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !