Sposób przygotowania

Kabaczki przekrajam wzdłuż, a następnie wydrążam z pestek.
Cebulę kroję w piórka i delikatnie podsmażam na oleju wraz z czosnkiem i pokrojoną w plastry marchewką. Warzywa przyprawiam solą, pieprzem i ostrą papryką, po czym dodaję do nich pokrojone w kostkę pomidory.
Powstały farsz umieszczam w kabaczkach, a następnie piekę je w piekarniku nagrzanym do 200C przez 10 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pomysł i mnie się podoba.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nigdy tak nie robiłam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne muszą być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !