Sposób przygotowania

Koperek, szczypiorek i natkę pietruszki drobno posiekać.
Fasolkę wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 5 minut.
Śmietanę połączyć z mąką, a następnie zalać nią fasolkę, dodać koperek, szczypiorek i natkę pietruszki. Całość dusić na wolnym ogniu przez 10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    pysznie to wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna fasolka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie smakołyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !