Sposób przygotowania

Cukinię pokroić na plasterki o grubości około 0,5cm. W miseczce połączyć jajko z solą i pieprzem. Cukinię obtaczać w mące, maczać w jajku, a następnie obtaczać w bułce tartej połączonej z płatkami migdałów. Cukinie smażyć na oleju, aż panierka będzie złocista.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    to musi być pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    chyba się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam cukinię
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe danie ,nie jadłam tak jeszcze
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pomyslowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    dawno nie robiłam cukini:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis - warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Fajny pomysł :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    też takie robię,bardzo mi smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pychotka,zjadłabym ze smakiem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !