Sposób przygotowania

Skrzydełka, pokrojone w paski: seler, marchewki i pietruszkę oraz posiekaną drobno papryczkę chili, imbir umieścić w rondlu, zalać bulionem i gotować przez godzinę.
Stopione masło połączyć z curry i mąką, zrumienić, a następnie dodać do przecedzonego rosołu i gotować przez 10 minut.
Do zupy dodać ugotowany ryż, śmietanę, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie by smakowała.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna zupa
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam smak curry
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo ciekawa,nie jadłam takiej jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna taka zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    ciekawy skład zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !