Sposób przygotowania

Gruszki umyć i obrać cienko - przekroić na ćwiartki, wyciąć gniazda nasienne, a miąższ pokroić w plasterki.
Półmisek wyścielić liśćmi sałaty masłowej, a na nich ułożyć plasterki gruszek.
Orzechy uprażyć na suchej patelni i ostudzić.
Na gruszki pokruszyć ser pleśniowy i posiekane orzechy.
Wszystko skropić oliwą, sokiem z cytryny i posypać pieprzem.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam do przeglądania moich przepisów. *** Z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś smacznego dla siebie :)</b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe polaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eagle

    Lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !