Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka, a marchew w paseczki i podsmażyć na stopionym maśle.
Do cebuli wlać bulion, gotować przez 10 minut, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Pieczywo razowe pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle.
Zupę wlać do miseczek, dodać podsmażony chleb i wsypać starty ser.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    cebulka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    już wiem jaką dziś zrobię zupę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Brzmi apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    smaczny przysmak francuski
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    nigdy nie jadłam zupy cebulowej
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Taką lubię :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka,bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie zupki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !