Sposób przygotowania

Fasolę moczyć przez 12 godzin, a następnie gotować aż będzie miękka. Na oliwie zeszklić drobno pokrojoną cebulę i czosnek, a następnie dodać ocet winny. Do cebuli dodać fasolę, przyprawić solą i pieprzem, po czym dusić przez 10 minut. Gotowe danie posypać drobno posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię fasolę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    że tak powiem dobre ale może wzdymać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię dania z czerwonej fasoli :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dla mnie,to cos nowego,tak jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej nie jadłam jeszcze.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !