Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Odcinamy zdrewniałe końcówki szparagów, myjemy, zalewamy wrzątkiem z dodatkiem cukru, gotujemy 2 minuty, studzimy.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Uwielbiam szparagi. Tak przygotowanych też z chęcią bym skosztowała.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja również mam na nie ochotę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dziś u mnie też w szwarcwaldzkiej były. tylko grillowane i z wędzonym serem twarogowym, ale też pyszne! podobnie jak Twoje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    ale smaczna uczta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !