Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć, obciąć końcówki i zetrzeć na duże wióry za pomocą malaksera z tarczą ścierną lub tarki warzywnej.
Szczypiorek przebrać, umyć i osączyć - posiekać drobno.
Warzywa posolić i skropić olejem.
Dokładnie wymieszać.
Podawać jako surówkę do obiadu lub z dodatkiem pieczywa.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do mojej księgi :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pysznie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    samo zdrowie
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Niewiele trzeba a surówka rewelacyjna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !