Sposób przygotowania

Pokrojone w kostkę mięso zarumienić na margarynie.Dodać pokrojoną cebulę,pieczarki,marchew i przecier.Dusić dolewając na przemian rosół,wino,śmietanę.Pod koniec dodać rozmieszaną w zimnej wodzie mąkę ziemniaczaną,przyprawić solą i pierzem.Przed podaniem posypać pietruszką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki- mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne składniki więc i gulasz zapewne pyszny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !