Sposób przygotowania

Mięso mielimy w maszynce. Grzybki, cebulę i ogórka kroimy w drobną kosteczkę.
Wołowinę obtaczamy lekko w oliwie z oliwek, wbijamy żółtka, doprawiamy maggi, solą i pieprzem i mieszamy.
Pokrojone warzywa mieszamy ze sobą i przekładamy na zmianę wołowina, warzywka, wołowina.

Podaje się z kawałkiem chlebka, grzanki lub jak kto woli.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Podany świetnie, ale ja nie mogę się przemóc do surowego mięsa:(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    podany rewelacyjnie, tak ładnie że pewnie nikt sobie nie odmówi:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i ja też zwróciłam uwagę na sposób podania....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo elegancko podany.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ależ pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a ja przepadam za tatarem. Sama zdrowie.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo smaczny !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ja też uwielbiam tatara, a ten wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    boski!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !