Sposób przygotowania

Żeberka myjemy osuszamy solą i pieprzem , i smarujemy mięso marynatą zrobiona z przyprawy i 1 oleju . Całość wkładamy do rękawa i zapiekamy około 1 h w temp 200 C . Przed wyjęciem można rozciąć rękaw i zapiekać jeszcze 10-15 minut , będą chrupiące

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Aż chce się jeść.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    super pomysł na doskonałe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !