Sposób przygotowania

Obrane i umyte pieczarki kroimy wzdłuż. Oczyszczoną marchewkę i pietruszkę kroimy w nieduże słupki. Seler i cebulkę w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę. Przygotowane jarzyny i pieczarki podsmażamy na rozgrzanym oleju. Następnie dodajemy wino, przykrywamy i dusimy do miękkości. Pod koniec dodajemy ketchup, później mąkę wymieszaną w małej ilości wody. Gotujemy jeszcze przez minutę i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepisik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Fajne danie- przepadam za takimi
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pożywna kolacja
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !