Sposób przygotowania

Umyte i osuszone mięso kroimy na 10 równej wielkości kawałków.

Lekko rozbijamy pięścią ,a następnie solimy z każdej strony.

Pieprz mielimy w młynku i dodajemy do miodu, musztardy i piwa.

Dokładnie mieszamy.

Następnie wkładamy mięso do przygotowanej marynaty na kilka godzin.

Co jakis czas obracamy je by marynata dobrze pokryła każdy kawałek mięsa.

Przed grillowaniem kładziemy na chwilę na ręczniki papierowe by marynata lekko odciekła od mięsa. Pieczemy na rozgrzanym grillu po 5-10 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    mniam
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetna marynata
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    karkówa dobra na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    delicje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,dla mnie rewelacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszna karkóweczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    musi być pyszna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !