Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do 20 ml letniej wody wsypujemy drożdże i cukier, dokładnie mieszamy, odstawiamy do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo mi się podoba ten przepis, na pewno wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie rolady to jakaś rodzinna tradycja czy może regionalne danie? nigdy się jeszcze nie spotkałem z nimi
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Taka rolada to mój pomysł, po prostu połączyłam dwa w jednym: domowe pieczywo, które piekła od wieków moja babcia (oczywiście o zmienionym składzie) z powidłami, którymi się zajadaliśmy od zawsze:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna ta roladka chlebowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Wspaniały pomysł,ciekawe połączenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    pomysł jest rewelacyjny, smak zapewne również
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gracer

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !