Sposób przygotowania

Buraczki czerwone ugotować, następnie obrać ze skórki i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do tego dodać pozostałe składniki i wymieszać. Spróbować - i doprawić do smaku według uznania. Następnie buraczki przełożyć do słoiczków i pasteryzować ok 20 min.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    moje ulubione
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię takie buraczki i na zimę robię dużo do słoiczków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !