Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab płuczemy, nastepnie kroimy wzdłuż, potem w plasterki i na koniec w kostkę.

do podlania mięsa woda,
olej do smażenia


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Taki obiad to jest coś.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Idealny obiadek. Lubię taki gulasz.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    wygląda bardzo apetycznie taki gulasz:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bystra45

    zamiast schabowego lepiej dodać np. szynkę wieprzową
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    robie czesto, poleca Wam zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !