Sposób przygotowania

Wodę zagotowuwujemy, dodajemy kostkę rosołową, podsmażoną obraną i pokrojoną cebulę, papryczkę chilli. i pokrojone w kostkę wędlny dodajemy do wody z kostką rosołową. Podobnie robimy z papryką, wczesniej płuczemy ją i oczyszczamy z zziaren nasiennych. Dodajemy pokrojone , obrane pieczarki. Wszystko dopawiamy do smaku Jeśli ktoś ma ochote może zagęścić mąką i śmietaną, ale do zapiekanki makaronowej nie ma sensu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super sosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Super pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !