Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w plastry . Rozbijamy tłuczkiem . Mięso lekko doprawiamy solą pieprzem i majerankiem .Smarujemy musztardą. Ogórki kiszone kroimy w słupki cebule obieramy kroimy w piórka ,odkrawamy skórki od chleba. Na doprawione mięso dajemy słupek ogórka kiszonego ,cebulę i kawałek skórki od chleba . Zawijamy mięso w roladę .Spinamy wykałaczką .Smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy są brunatne podlewamy wodą z dodatkiem bulionu ,dusimy pod przykryciem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    aż ślinka cieknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !