Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mortadelę kroimy w grube plastry (NIE ZDEJMUJEMY "SKÓRKI"), pieczarki kroimy w grubą kostkę. Cebulę również kroimy w kostkę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetnie podana martadela
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    takiej jeszcze nie kosztowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    podoba mi się :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Świetny pomysł na przekąskę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nigdy nie jadłęm ale fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !