Sposób przygotowania

Każdy kotlet należy bardzo dobrze rozbić. Na pięć kotletów układamy po plasterku sera i zakrywamy drugim kotletem. Ubijamy je razem, aby oba kawałki mięsa się połączyły. Należy uważać, aby nie rozerwać kotletów, bo wtedy ser wypłynie. Każdy kotlet doprawiamy solą i pieprzem. Obtaczamy w jajku rozkłóconym z solą, pieprzem i Vegetą, a nastepnie panierujemy w bułce tartej. Kotlety smażymy na złoto z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha :)..
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre na obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !