Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

1. Cebulę obieramy a następnie kroimy w półplasterki. Wątrobę wieprzową i przygotowaną cebulę mielimy w maszynce.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dla mnie to nowość. Podoba mi się ten pomysł.
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ale fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    jeszcze tak nie robiłam wątróbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    nigdy takich nie widziałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    takich nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    dla mnie to coś innego - tak nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    niebo w ustach, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    cos zupelnie nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !