Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do miseczki przesiewamy mąkę wraz z proszkiem do pieczenia, dodajemy jajko, mleko, cukier, starte na jarzynówce jabłko oraz łyżeczkę oleju. Na koniec dodajemy wodę mineralną w takiej ilości, żeby ciasto było w miarę gęste, typowe na racuchy.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie placuszki - racuszki :]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sandra11

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmmmmm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wyglądają super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetnie smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !