Sposób przygotowania

Jajka myjemy, wbijamy do miski, dodajemy cukier i cukier waniliowy i ucieramy. Następnie do jajek dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i budyniem oraz mleko. Całość dokładnie mieszamy. Smażymy niewielkie placuszki na rozgrzanym tłuszczu z dwóch stron na złoty kolor. Po usmażeniu posypujemy cukrem pudrem.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super pomysł, że sama na to nie wpadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    jutro takie zrobie i do tego truskawki ze smietana, pyszotka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha racuchy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne takie racuchy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne racuszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszne racuchy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !