Sposób przygotowania

Filety myjemy, osuszamy, przekrawamy wzdłuż, wkładamy do naczynia żaroodpornego i delikatnie posypujemy solą ziołową i przyprawą do kurczaka. Orzeszki i migdały drobno rozdrabniamy w blenderze. W miseczce mieszamy musztardę (ja użyłam musztardy w stylu amerykańskim), miód, zmiksowane orzeszki z migdałami, mieszamy i smarujemy filety. Wkładamy do piekarnika nagrzanego na 170 st. C i zapiekamy pod przykryciem 30 minut następnie odkrywamy i zapiekamy jeszcze 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    haffka

    brzmi pysznie - wyprobuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    magdalea

    wygląda bardzo apetycznie!
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    rewelacja
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !