Sposób przygotowania

1 słoiczek (ok. 55g) anchois drobno kroimy. 2 jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy. Por kroimy w paseczki. Dodajemy 200 ml gęstej śmietany (36%) i wszystko mieszamy. Całość doprawiamy posiekanym tymiankiem, szczyptą soli (nie za dużo, ponieważ anchois jest dość słone) i szczyptą pieprzu. Wszystkie składniki ze sobą mieszamy. Gotową pastę nakładamy na kromki chleba.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pyszne i wyszukane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takiej jeszcze nie jadam ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super pasta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna taka pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !