Sposób przygotowania

Kiszoną kapustę odciskamy z wody i kroimy na mniejsze nitki, jabłko szatkujemy na grubych oczkach , marchew na małych , pora lub cebulę na bardzo małe piórka , robimy sos do sałatki; olej , przyprawy , koperek , cukier do smaku i mieszamy z salatką , musi ona na chwilkę sie przegrysć więc robimy ją wcześniej :)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Beata49

    Robię identyczną , zwłaszcza do ryby czy sosu :) typowo polska i pyszna .
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Dokładnie ja tez głównie do ryby na wigilię tak mi pasuje, u nas ją uwielbiają , a jaka zdrowa !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    A ja takiej nie robiłam i chętnie spróbuję , rozumiem że cukier to tak do smaku tylko jak reszta przypraw ?
  • 6
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tak ja wyzej pisze , i musi odstać by cukier sie rozpuścił i nadał smak , tak to by nam chrupał pod zębami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super do rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !