Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować, marchewkę i jabłko obrać ze skórki. Oba zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek i natkę pietruszki drobno poszatkować. Wszystko połączyć ze sobą. Dodać przyprawy, zalać majonezem, wymieszać. Podawać do ziemniaków.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kombinuje podobne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !