Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelni podsmażamy pokrojoną w piórka cebulę, parówki pokrojone w plasterki oraz czerwoną paprykę pokrojoną w krótkie paseczki. Cebula i parówki powinny się zarumienić, a papryka zmięknąć.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ciekawe i smacznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne i pomysłowe danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Gdy nie ma nic w lodówce można takie fajne rzeczy wyczarować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !