Sposób przygotowania

Polędwicę nakłuwam widelcem i w całości nacieramy przyprawami a następnie odstawiamy do marynowania na godzinkę ;)Margarynę doprowadzamy od rozpuszczenia i obsmażamy na niej polędwice , następnie zalewamy wodą ok 0.5 l i dusimy 30 min ,z tego płynu co zostanie zagęszczamy mąką i śmietaną robimy sosik ,kaszę kus kus przy gotowywujemy według przepisu na opakowaniu .Mięso kroimy na cienkie plastry i ukladamy na zmianę z kaszą , wierzch polewamy sosem :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    świetnie podane :)
  • 8
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    powiem szczerze , ze się rozsuwało przy krojeniu , ale to chyba normalne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    myślę, że normalne bo przecież to piramida :) nie będzie się trzymała jak na kleju
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    haha, no fakt , wszak to jak z tortem nie zjadamy w calości :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super wygląda;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !