Sposób przygotowania

Warzywa obieramy i kroimy w paseczki lub kosteczkę , nastepnie podsmażamy na oliwie , do tego dodajemy polędwice , albo zmieloną , albo pokrojoną i chwilkę podsmażamy , doprawiamy do smaku .
Papier ryżowy namaczamy w wodzie króciutko i układamy na ręczniku by osuszyć nadmiar wody , czekamy aż zmieknie chwilkę , po czym już mozemy faszerować nasze sajgonki , robimy to tak jak krokiety , papier sie fajnie lepi wiec latwo zakończenie sie przykleja do calosci , takie odstawiamy na parę godzin by się nam schłodziło i nie rozpadło podczas pieczenia , Pieczemy w głębokim tłuszczu kilka sekund

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !