Sposób przygotowania

Granulat gotujemy w w 1 l wody z dodatkiem kostek rosołowych według przepisu z opakowania około 3-4 minuty- odcedzamy.
Warzywa drobno kroimy i dodajemy do ugotowanej soi- wbijamy jajko- wsypujemy szczypiorek, przyprawiamy i mieszamy.
Dodajemy tyle bułki tartej by masa była w miarę zwarta.
Formujemy kotleciki i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wyglądają bardzo fajnie;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pyszne
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    eleganckie i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    Granulat niestety rzadko widuję:( A danie wygląda bardzo ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię kotlety sojowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aż wstyd się przyznać że jeszcze nigdy nie jadłam sojowych kotlecików... muszę wypróbować !
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ależ ładne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nigdy nie używałam granulatu sojowego, ale kotleciki piekne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !