Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, obieramy i kroimy w plasterki. Cebulę obieramy i siekamy na kawałki. Wszystko posypujemy solą i pieprzem i smażymy razem na oleju. Następnie na patelnię wrzucamy parówki nacięte na końcach dla fajniejszego efektu. Podsmażamy. Gotowe parówki podajemy przykryte pieczarkami z cebulką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super pomysł na śniadanie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    bardzo fajnie wygladaja te parowki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota_31_

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    też zawsze nacinam sobie tak parówki :) lepiej smakują i weselej się je je... a Twoje jeszcze do tego tak ładnie wyglądają PYCHA !
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Ale pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    O mężuś będzie szczęśliwy jak mu taki obiad dziś zrobię.
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    szybko i smacznie - polecam :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !