Sposób przygotowania

Świeże mięso mielone mieszamy w misce z rozbełtanym jajkiem. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i dowolnymi ziołami (tylko nie za dużo) lub gotową mieszanką przypraw do drobiu. Marchewkę obieramy i kroimy w długie, cienkie słupki, następnie dodajemy do mięsa. Do drugiej miski wkładamy mrożony szpinak i ustawiamy ją na garnku z ciepłą wodą. Gdy szpinak się już rozmrozi, odcedzamy go na sicie i wkładamy do suchej miski. Następnie dodajemy obrany i posiekany czosnek i odrobinę soli. Szpinak z czosnkiem i solą ucieramy lub miksujemy. Wszystko mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubie
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z takim farszem mięsko będzie przepysznie smakowało :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    wspaniały farsz,lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    fajny farsz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !