Sposób przygotowania

Udka płuczemy pod bieżącą wodą. Do naczynia wlewamy sok z cytryny, miód, opłukaną bazylię i pokrojoną, również dodajemy a ponadto sól, pieprz, ziele angielskie, liście laurowe i oliwę. Wszystko dokładnie mieszamy. Udka dokładnie obtaczamy w marynacie. Pozostawiamy do nasiąknięcia na około 3 godziny. Po tym czasie wkładamy do rękawa do pieczenia, rozgrzewamy piekarnik do temperatury 180stopni i pieczemy około 1godziny. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Już je lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    lubię takie na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    co bym dała za to mmm ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zapowiada się fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !