Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Farsz ślimakowy
Pasztet Sokołów 250
pierś z kurczaka 500 gram
czubryca zielona 4 łyżeczki
sól
pieprz
papryka czerwona
czosnek 3 ząbki
bulion drobiowy 1 szklanka


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    fajna zabawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Urocze ślimaczki. Fajny pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pięknie się prezentują. Ozdobią każdy stół
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    cudnie wyglądają, tak już wielkanocnie ... :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !