Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

W naczyniu tagine rozpuść masło. Dodaj oliwę z oliwek. Wrzuć pistacje i migdały (bez skórki). Poczekaj,aż się lekko zarumienią. Dodaj drobno pokrojoną cebulę.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czy to naczynie pasuje do indukcji? podoba mi się styl gotowania potrawy..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Do ziutuli - to jest naczynie ceramiczne, a z tego co wiem na plycie indukcyjnej nalezy uzywac tylko specjalnych naczyn....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ciekawa potrawa. Bardzo bym chciała posmakować tak przygotowaną jagnięcinę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    @Monika"K"- do indukcji mam garnki , ale też działają zwykłe emaliowane stare gary co bardzo mnie zdziwiło, więc muszę sprawdzic czy ceramika by działała... dziękuję...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super sie prezentuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    to ceramiczny tagine? nie boisz się, że pęknie podgrzewany nad otwartym ogniem?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !