Sposób przygotowania

Cebulę bieramy, siekamy, podsmażamy na oleju. Dodajemy do niej pokrojona w kosteczkę paprykę czerwoną. W dalszej kolejnosci mięso mielone i obrany czosnek-przeciskamy go przez praskę. Mieszamy od czasu do czasu i doprawiamy- solą ,pieprzem, majerankiem, papryką i ziołami prowansalskimi. Podlewamy 1/3 szklanki wody. Dodajemy śmietanę, dodajemy 1/3 startego sera. mieszamy.
Ser śieramy na tartce, Wszystko wykładamy do naczynia żaroodpornego. Posypujemy resztą sera.Posypujemy wierZch ziołami i pieprzem Pieczemy w temp 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    musi byc super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !