Sposób przygotowania

Cebulę drobno pokroić i zeszklić na maśle, dodać drobno pokrojoną polędwicę łososiową i razem podsmażyć.
Wbić jajka, szybko rozbełtać i doprawić do smaku morską solą oraz białym pieprzem.
Smażyć, stale mieszając, aż jajecznica uzyska ulubioną konsystencję.
Podawać z ulubionym pieczywem.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b> *** Zapraszam serdecznie do przejrzenia mojej księgi przepisów. *** Być może coś Was w niej zainspisuje :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    oooo! przepięknie wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    na sniadanka chetnie zjadam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !