Sposób przygotowania

Wlewamy wodę do pojemnika wypiekacza, a następnie dokładamy pozostałe składniki podane w przepisie.
Włączamy wypiekacz i ustawiamy program Basic, wagę 900 g.
Podczas pieczenia, gdy zostało nam 1,5 godziny do końca programu posypujemy wierzch chleba ziarnami słonecznika.
Po ukończeniu procesu pieczenia wyłączamy wypiekacz, wyciągamy formę z chlebem i wyciagamy na deskę.
Studzimy około 20 minut.
Czas pieczenia wyniósł 3,5 godziny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Mój pierwszy chleb z wypiekacza ,choć mam go już ponad 2 lata i stał w szafie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    No to wypiekacz długo czekał na swoją kolejkę, ale wygląda, że warto było.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny chlebek tylko ten czas.....3,5 godziny,liczyłaś ile Cię kosztuje jego upieczenie?
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie, to była taka próba na dłużsżą mete nie będę w nim piec cociaz to wygodne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    super wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Domowy chleb bije wszystkie inne na głowę!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny taki bialutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    domowy bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !