Sposób przygotowania

Pietruszkę obieramy, myjemy, kroimy w plasterki i wrzucamy do gorącego rosołu, gotujemy do miękkości pod przykryciem. Gdy będzie miękka do zupy dodajemy serek i wszystko miksujemy blenderem, przyprawiamy i wszystko razem jeszcze chwilę gotujemy. Przed podaniem posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem, makronem lub grzankami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    lubię zupy z serkiem topionym :-) zapowiada się obiecująco
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawe danie, koniecznie muszę spróbować :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !