Sposób przygotowania

kiełbase kroimy w połówki i podsmażamy na oliwie. warzywa wrzycamy do garnka i podduszamy w ich własnej wodzie ( powstałej z odrobiny lodu w opakowaniu) gdy kiełbase lekko podsmażymy dodajemy ja do warzyw razem z oliwa i chwile dusimy. z koncentratu,wody i przypraw robimy sosik, zalewamy nasza kielbase i warzywa dusimy do miekkosci warzyw od czasu do czasu przemieszajac nasz sos. gotowym sosem polewamy makaron penne ugotowany al dente.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    proste a jakie smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !