Sposób przygotowania

Nastawić w garnku wodę, dodać pokrojoną w koteczkę cebulę,kostkę rosołową, liść laurowy i ziele angielskie i gotujemy.Mięso umyć i pokroić w kostkę,następnie wrzucamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy.Gdy mięso będzie już usmażone dodajemy mąkę i nadal smażymy do momentu aż mąka się zrumieni na brązowo,następnie mięso z zasmażką dodajemy do naszego gotującego się wywaru,jeszcze przez chwilkę gotujemy na wolnym ogniu mieszając.doprawiamy do smaku i dodajemy zieleninę

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja!;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammmmm:>
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna24

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !