Sposób przygotowania

cebulę kroimy drobno i podsmażamy,następnie kroimy w kosteczkę marchewkę i paprykę i dodajemy do cebulki podlewamy odrobiną wody i dusimy10 minut ,następnie dodajemy pokrojonego ogórka,przyprawiamy solą pieprzem, ewentualnie słodką papryką i dusimy jeszcze kila minut.Kotlety rozbijamy ,farsz dzielimy na 4,rozkładamy na kotlety,składamy schabowego jak pieróg ,obtaczamy w jajku i bułce tartej i obsmażamy z wszystkich stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tak apetycznie nadziane kotlety mogą być smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    nie jadłam:}
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmmm uwielbiam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !