Sposób przygotowania

Pieczarki obrać, posiekać. Masło roztopić na patelni, poddusić na nim pieczarki. Bulion zagotować, dodać pieczarki. Gotować ok. 15 minut, zmiksować w blenderze. Ponownie zagotować, przyprawić kucharkiem i pieprzem. Śmietanę wymieszać z odrobiną wywaru, wlać do zupy. Zagotować, zdjąć z ognia. Powstałą zupą zalać groszek ptysiowy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie zupki ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny
  • 3
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Moja ulubiona zupa
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam krem pieczarkowy
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny pomysł z dodatkiem groszku ptysiowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pyszna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !