Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

Pokrojoną w plastry karkówkę lekko rozbijamy płaskim tłuczkiem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Bardzo lubie kapary w potrawach...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też kapary z mięskiem lubię...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    oryginalna karkóweczka:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo chciałabym posmakować, bo zapowiada się przepysznie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wspaniała
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    trochę inny smak,jakieś urozmaicenie smaku mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !