Sposób przygotowania

Dynię obrać i pokroić w kostkę. Zagotować wodę z octem, cukrem i goździkami. Do wywaru włożyć dynię na 5-10 minut, wyjąć, włożyć do słoików i zalać gotującą się zalewą. Wszystko musi być gorące. Słoiki odwrócić do góry dnem, Zostawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię co roku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jeszcze dyni nigdy nie marynowałam, ale może kiedyś...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !