Sposób przygotowania

1.Na patelni rozgrzać masło i wrzucić kopytka.
2.Posypać je proszkiem grzybowym oraz ziołami i dobrze wymieszać.
3.Podsmażyć na złoto, a pod koniec smażenia dodać sól i pieprz do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    to musi mieć świetny smak! fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gerdzik

    świetny przepis :D
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    podoba mi się taka wersja!
  • 0
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    fajny smaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !