Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Karczek myjemy , osuszamy . Posypujemy marynatą do mięsa


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    robię bardzo podobnie, ale w samej soli, jest pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    ta sól mnie trochę przeraża
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    mnie też przerażała ale jest pyszna warto wypróbować :) , miękka i krucha !
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię karkówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszne jest takie mięsko
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Pieczenie w soli jest super rozwiązaniem - zarówno mięsko, jak i rybki tak przygotowane są delikatne i soczyste :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !